Wie zijn wij

 
Om een indruk te geven van de mensen en dieren die bij ITAM-service werken zal ik hier een korte introductie geven.

 

Stephanie van Rooij

Mijn naam is Stephanie en ik ben in 2006 afgestudeerd als Animal Manager aan het ‘Van Hall Instituut’ in Leeuwarden. Na deze studie heb ik geruime tijd doorgebracht in Australië waar ik onderzoek heb gedaan en gewerkt heb met wilde dolfijnen. Na mijn terugkomst in Nederland bleek er weinig werk in mijn vakgebied te zijn, waardoor ik begin 2010 heb besloten voor mezelf te beginnen met de hondenuitlaatservice. In januari 2014 heb ik het diploma voor de opleiding ‘Gedragstherapie bij honden’ bij ‘Dogvision’ behaald en sinds 2015 ben ik de trotse eigenaar van een hondenschool in Houten.Gert de Klein
Mijn hele leven kom ik al in contact met honden waar ik een ‘klik’ mee bleek te hebben. De meest moeilijke honden trok ik aan als een magneet en leken mij te accepteren. Toen mijn vriendin Stephanie en bouvier Itam in mijn leven kwamen, begon ik met cursussen volgen en werd mijn interesse in hondengedrag steeds groter. Door interne trainingen, workshops en lezingen te volgen ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen als trainer. Na jarenlang les gegeven te hebben aan puppy’s, jonge honden en sporthonden ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de ‘moeilijkere’ honden. Ik vindt het een uitdaging om eigenaar en hond te helpen en op dezelfde lijn te krijgen. Zodat hond en baas elkaar weer begrijpen en als een team door het leven kunnen gaan.

Wendy: info volgt binnenkort


Hallo ik ben Chico, een kruising Hollandse x Duitse herder.

Helaas ben ik door een (temperatuur) ziekte niet meer in staat met de uitlaatservice mee te gaan maar ik doe nog altijd de bewaking aan huis bij Itamservice. Dit doe ik met veel plezier en niemand komt er in zonder mijn toestemming 😉

Mijn werkzaamheden in het  bedrijf zijn: Bewaking van eigendommen en trainings hond in de gedragstherapie