Werkwijze

Wanneer u interesse heeft in de diensten van Itam service, zal altijd eerst een intake-gesprek plaatsvinden bij u thuis. Dit gesprek dient om kennis te maken met u en de hond(en) en alle vragen die u heeft te kunnen beantwoorden. Hopelijk besluit u in dit gesprek dat uw hond(en) bij mij in goede handen zijn en kunnen we afspraken maken over hoe vaak de hond(en) mee gaan, de kosten en een eventuele sleutelafspraak. In het geval dat u een (huis) sleutel aan Itam service overdraagt zal er altijd een sleutel contract getekend worden.

Uw hond(en) wordt vervoerd in een bus (zie foto’s) waarin hokken geplaatst zijn voor veilig transport van de honden.

Voor de wandeling krijgen alle honden een penning om met daarop het telefoonnummer van ITAM. Tijdens de wandeling worden alle honden nauwkeurig in de gaten gehouden door een getraind persoon. De groepen bestaan uit maximaal 10 honden om ervoor te zorgen dat de honden goed geobserveerd kunnen worden. Na een uur zullen de honden eenmaal terug bij de bus te drinken krijgen waarna ze weer thuis gebracht worden. In overleg met u wordt er thuis nog vers water en eventueel voer neergezet.

DSC_0034    P1210657

 

 

 

 

 

20151105_155833     bus

 

 

 

 

 

 

Overige informatie:

  • Tijdens de wandeling is altijd een EHBO tas mee voor het geval een van de honden zich bezeert op wat voor manier dan ook, alle medewerkers zijn in het bezit van een EHBO diploma voor honden.
  • Alle hokken in de bus zijn voorzien van een antislip laag, zodat de honden veilig kunnen zitten of liggen.
  • De ITAM- bussen hebben dak ventilatie en/of airco zodat de honden ook in de hete zomer veilig vervoerd worden.